zomer 2014

Het jaar van de pladijs. Dit jaar hebben we veel pladijs gevangen met heel wat opvallende exemplaren, zoals hier een kanjer van 58 cm. In ons fotoalbum zie je nog meer prachtbeesten.

voorjaar 2014

Kabeljauw! Een wrak zat volgestouwd met kabeljauw, hier hebben we vollen bak van geprofiteerd.

zomer 2013

2-daagse vistrip naar Engeland We vertrokken in de vroege uurtjes om onderweg te kunnen stoppen voor vangsten op makreel, die we nodig hadden als aas voor de roggen. Algauw hadden we een goed bevolkte bank gevonden en in korte tijd hadden we voldoende aas en ook nog leuke bijvangsten zoals grote pietermannen, mul en rode poon. Kort na aankomst op onze visstek hadden we al een paar mooie hondshaaien binnen gehaald en plots waren ze daar: de roggen! Zo ging het door tot de late uurtjes, 22 roggen en zeker 200 hondshaaien. Na een lekkere barbeque op zee was het tijd om onder de wol te kruipen. De tweede dag stonden we al vroeg op om nog een optimale visdag te beleven. Na overleg met de visvrienden hadden we besloten om het anker te lichten en de wrakken af te dweilen om enkele gullen te pakken. Een paar toffe filmpjes over het binnenhalen van 3 roggen op op een rij kan je vinden op ons youtubekanaal Sportfishing Challenger

zomer 2013

Zomer = tongen! Deze zomer hebben we al veel tongen gevonden tegen de kust van Oostende. Deze mooie kanjer was 45,5 cm!

voorjaar 2013

Zeebaars Ondanks de barre weersomstandigheden - winterse temperaturen midden mei - heb ik toch een prachtige zeebaars weten te strikken.

voorjaar 2013

Gullenjacht De kabeljauw is weg?? Zie hier wat een prachtbeest we hebben gevangen. 7 kg alsjeblieft!

voorjaar 2013

The place is back in town! Verschillende doubles en trippels boven gehaald en van goed formaat! er is er zelfs een gevangen van 43 cm en het is nog maar het begin!

winter 2013

Een dagje gaan driften op de wrakken op de gul midden in januari is helemaal anders uitgedraaid of dat ik verwacht had! bij de eerste drift wist ik al hoelaat het was, ik moest en ik zou mijn anker droppen voor het wrak en met resultaat!! we waren met 8 vissers en hebben zonder probleem kunnen vissen op zeebaars! het was de een achter de andere en we hebben allemaal onze quantum gevangen!! wie had dat gedacht half januari!!

najaar 2012

Eind november hadden we een mooie dag. Er is goed wat zeebaars gevangen geweest en ook een stuk of mooie gullen. deze heb ik gevangen met een speciaal soort pilker die ik dacht dat het goed was voor gul tot ik die aanbeet kreeg! ik heb mijn mening moeten herzien want ik heb er nog enkele bijgevangen met die pilker!

najaar 2012

Prachtige racemachine van 6kg! ik was verrast van de aanbeet want ik had al een heel eind gedraaid en was net van plan terug te vieren toen hij mijn haak aanviel! hij bleef maar door die slip daaien! niet te stoppen! was eerlijk gezegd blij dat hij met heel zijn gespierd lichaam in die schepzak was want ik begon kramp te krijgen in mijn arm en zo een beest verliezen zou zonde zijn!

najaar 2012

Binnenkort opnieuw een opmerkelijke vangst?

zomer 2012

Verrassende bijvangst al vissend op tong was er een geweldige aanbeet. Eerst dachten we aan kabeljauw, maar neen, het was een joekel van een paling. De paling was maar liefst 73 cm lang en woog 850 gr.